Escapeboxen voor kinderfeestjes

Je hebt vast al gehoord over escape rooms of hebt er mogelijk zelf al één of meerdere achter de kiezen. Vaak zijn escape rooms nog net wat te moeilijk voor kinderen. Wij hebben een mooi alternatief op de markt gebracht voor hen: een escapebox voor kinderen vol tot de verbeelding sprekend en uitdagend materiaal!

Welke soorten escapeboxen zijn er en voor welke leeftijd zijn ze geschikt?

We hebben twee categorieën escapespellen:

Wat is de bedoeling bij een escapebox?

Onze boxen zijn telkens voorzien van een inleidend filmpje. Daarin wordt de bedoeling van het spel uitgelegd. De ene keer moet een bankkluis geopend worden. De andere keer moet je op zoek naar pillen die je een lang en gelukkig leven zullen bezorgen. En binnenkort is het de bedoeling dat je meedoet aan het toelatingsexamen geneeskunde. 

Om de taak tot een goed einde te brengen, moet je stap voor stap raadsel oplossen en codes ontcijferen. Elk detail in de doos is van belang, al zit er soms ook wat materiaal in de doos dat voor wat afleiding kan zorgen en strikt genomen niet noodzakelijk is om de oplossing te vinden. 

In tegenstelling tot andere escapeboxen die je op internet vindt, bevat de doos die je aankoopt een massa aan leuke spulletjes. Achteraf kan je er trouwens voor kiezen om de doos (in perfecte staat) terug te brengen, zodat je nog een deel van het aankoopbedrag teruggestort krijgt of je kan alles houden. Als je kind een echte fan is (zoals die van mij), kan het zich nog uren zoet houden met het maken van eigen escape rooms. 

 

Welke begeleiding moet je voorzien bij een escapebox voor kinderen?

logo kinderpartybox

Heb je vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl