Twijfels: partybox of zekere keuze

Het is niet meer dan normaal dat je twijfelt of een partybox iets voor jullie feestvarken is. Een feestje in de bowling lijkt op het eerste zicht een stuk eenvoudiger en je plezier is verzekerd. Wij argumenteren waarom een partybox de beste keuze is.

1. Wat een plezier om jullie box te openen! 

Welke box je ook kiest, je zal merken dat het openen van de doos al een feestje op zich is. Onze feestboxen zitten boordevol leuke knutselspullen en accessoires. Uitkijken naar de grote dag wordt nog leuker. 

 

2. Elke box is uniek!

Vooraf worden jullie enkele vragen gesteld om de box te personaliseren. Hoe leuk is het als je naam verschijnt of rekening wordt gehouden met je lievelingskleur? Elke box wordt met de hand (en met veel liefde) gevuld. Je voelt als jarige extra dat het jouw speciale dag is. 

 

3. De demofilmpjes zorgen voor een echte 'ontzorging'!

Waarschijnlijk denk je dat het een helse klus wordt om de kinderen aandachtig en bij het spel te houden. Nee, hoor. Dankzij de inleidende filmpjes en de demo's loopt dat van een leien dakje. 

 

4. Er is werkelijk aan alles gedacht!

Werkelijk alles wat je nodig hebt, bevindt zich in de doos. Van scharen en potloden tot maatbekers, handboeien, kleurstoffen, zandlopers en spiegeltjes... Zelfs servetten worden voorzien. 

 

5. Geef je graag iedereen nog een herinnering mee naar huis? Ook dat kan met onze bijhorende uitdeelcadeautjes!

 Je hoeft echt helemaal niets meer te doen dan achterovergezakt je bestelling te plaatsen en je feestje is op-en-top geregeld. 

 

6. Een feestbox van KinderPartyBox kost amper half zoveel als een feestje op verplaatsing!

Niet alleen gaan de kinderen achteraf dolenthousiast naar huis, ook je rekeningstand zal blij zijn. Reken maar uit. 

 

Klaar... voor het leukste feestje van het jaar?

 

 

logo kinderpartybox

Heb je vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl